Har 6 0

Niesen min er veldig glad i å leke med hår, du kan stryke henne for dager og kamme håret ditt. Hun er også involvert i dette, at hvis hun vil at alt skal se nydelig ut, kan hun sette en flette et dusin ganger, og legg deretter hårtilbehør på dem alle sammen eller klem på dem. Han liker skolearbeid og utformer mest. Hennes nylige skapelse av Queen of Scurvy eksisterte også opprinnelig og trengte en perfekt frisyre og klær. Ved kontakt, innblandet min mor henne med flere fletter med buer i dem. Senere sa den vakre lille jenta nei, nei, og ikke en gang. Jeg vil bli bedre i krøllete hår ... og det startet. 45 minutter med filming og planlegging. Hun så nydelig ut som en ekte dronning. Men da hun går med prinsessene, forandret hun seg raskt igjen. Ikke å være foruroliget over det faktum at fra begynnelsen av forestillingen av showet over to timer har gått. Uventet ... helt forandret konseptet, og i talen hennes hørtes det veldig ut som "ikke, jeg liker det ikke, som jeg ikke husker dronningen, som er hennes slave mye". Hun krevde en ny frisyre, hennes hår kuttet i byggingen av en fylt coca. Fordi, som jeg skrev tidligere, har vi allerede fått vite hvordan å kutte håret hennes så alt gikk bra sammen. Hennes mor fra en side av meg og en annen om noen få minutter ble gjort.

Her finner vi hårnål